Vaktmästare 100%

21 NOV 2017 14:01
  • Skapad: 21 NOV 2017 14:01

Vaktmästare - 100%

Storumans Idrottsklubb är en ideell förening som har bedrivit och bedriver verksamhet inom idrotter av olika former sedan å 1926. Vi har i dagsläget uppdrag att sköta drift och underhåll på ett antal av Storumans Kommuns olika idrottsanläggningar.

I dag är vi tre anställda i föreningen varav en vaktmästare som kommer att gå i pension inom kort.

Vi söker därför en Vaktmästare (Idrott)

• Du bör vara serviceintriktad, flexibel, ansvarstagande, praktisk och tycka om att arbeta självständigt. Körkort för bil är ett krav
  • Vi är en arbetsplats med mycket varierande arbetsuppgifter såsom, skötsel och drift av ishall, bollhall, skidspår, fotbollsplan m.m. Vi utför även städning och lättare vaktmästarsysslor på anläggningarna.
  • Du kommer att jobba med trevliga människor och ha kontakt med många idrottsutövare i de olika sektionerna samt besökare på de anläggningar vi sköter.

Det är en merit om du har motorsågskörkort, röj sågs-körkort, sax/skylift-utbildning, kurs i heta arbeten.

Har du frågor gällande arbetsuppgifterna kontakta Stig Jonsson – arbetsledare; 070 344 35 27 övriga frågor Kansli; 0951-77888 This is a mailto link

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 100% med tillträde snarast.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka din ansökan via mail eller post till

Storumans Idrottsklubb Lokgränd 1 923 32 Storuman