Vad finns det att göra?

11 OKT 2017 14:13
Vilka idrotter finns det i Storuman? Vilka aktiviteter? Sporter? Vad kan mitt barn prova på? Vilka tider är det? Vilka åldrar? Vad kostar det? Var anmäler man sig? Vem är ledare? Ja frågorna kan vara många och här försöker vi svara!
  • Skapad: 11 OKT 2017 14:13

Ishockey                             Olika ålderskategorier, startar med Tre Kronors       Hockeyskola för barn från och med ca 6 år

Skidor - skidkul                  För barn som är mellan 3-6 år. Startar när det finns snö.

Skidor – teknikträning        Barn och ungdomar från ca 8 år

Basket                                 För ungdomar ca 12 år och uppåt

Handboll                             För ungdomar från ca 13 år

Volleyboll                           För barn och ungdomar från ca 6 år och uppåt.

Fotboll                                Ungdomar från och med ca 12 år och uppåt har träning   vintertid För barn och ungdomar från ca 6 år startar träningstillfällena i april

Bordtennis                          Har ingen specifik träning för barn och ungdomar, alla är välkommen på träningarna. Om du är väldigt ung är det bra att ha med en vuxen då det inte finns specifika ledare närvarande.

Alla aktiviteter är möjliga att prova på 2-3 gånger så barnen får se om det finns intresse att fortsätta. I hockeysektionen finns utrustning att låna mot deposition. Alla aktiviteter kräver ett medlemskap i Storumans Idrottsklubb som kostar 50 kronor per person. Sen kan det tillkomma deltagaravgift i de olika sektionerna.

Kontakta SIK för mer information, om träningsdagar, kontaktuppgifter och övrigt. This is a mailto link 0951-77888 (mellan kl 13-16) eller som direktmeddelande på facebook.

OBS! Vi är alltid i behov av ideella krafter då alla aktiviteter som genomförs behöver människor som hjälper till, leder idrotter, sitter i styrelser eller andra mindre uppgifter. Har du lust att hjälpa till med någonting, hör gärna av dig, säg till ledarna i ditt barns idrott, styrelsen eller kansliet - då är vi oerhört tacksamma!