Smittspridning av Covid-19

11 NOV 2020 18:21
  • Skapad: 11 NOV 2020 18:21

Huvudstyrelsen för Storumans Idrottsklubb har haft möte för att enas kring hur vi ska hantera smittspridningen av covid-19. Beslutet är taget efter samverkan med Storumans kommun.
Följande gäller alla sektioner till och med 30 november:
- Alla matcher är inställda eller framflyttade till senare tillfälle.
- Vi reser inte utanför kommungränsen varken för matcher eller träningar under november månad.
- Träningar ska fortsätta i den mån det går, men fysisk kontakt ska undvikas.
- Vi fokuserar på fysträning och teknikövningar. Nu gäller det att ledare och tränare är kreativa och gör det ni kan med de förutsättningar som gäller.
- Vi startar inte några nya grupper, de grupper som är vilande kommer att vara det tillsvidare.
- På träningarna ska det säkras med tillgång till handsprit och möjlighet att hålla avstånd.
- Ingen publik är tillåten på träningar.
- Vi byter om hemma och delar inga vattenflaskor.
Huvudstyrelsen står gemensamt bakom dessa beslut att genomföra hårdare restriktioner gällande matcher och resor. Att hålla igång vardagslivet med träning är viktigt för våra barn och ungdomars fysiska och psykiska hälsa, därför vill vi prioritera det. Nytt beslut kommer att tas i slutet av november när vi ser hur läget utvecklar sig med smittspridningen.
Har du frågor, kontakta ordförande Susanne Sandlund. Ta hand om varandra och hjälp till att stoppa smittspridningen så att vi snart kan återgå till vår vanliga, härliga vardag!💙

E-post: kansli@storumansik.n...