Hoppa till sidans innehåll

Hem

Lokalbokning hösten 2019

09 JUL 2019 13:56
  • Skapad: 09 JUL 2019 13:56

Nu är det dags att boka höstens tider i kommunens idrottshallar och övriga anläggningar! I år finns det en ny e-tjänst som ni använder för att ansöka om halltider.

Ni kan i dagsläget enbart boka terminstiderna för höstterminen 2019. Sista dag för ansökan om terminsbokning är den 21/7 2019.

Bollhallen går att boka en timme per dag och grupp, för att så många som möjligt ska få möjlighet att nyttja hallen. När ni bokar idrottshallar har ni utöver den bokade tiden tillgång till omklädningsrummen 30 minuter före och efter bokningen.

Cafédelen och läktaren i Bollhallen bokas separat via e-tjänsten ”enstaka bokning” för exempelvis större arrangemang och cuper. Vid bokning av cafédelen och läktaren ska samråd först ske med de som driver campingen (eftersom de avstår sitt personalutrymme vid dessa tillfällen). Det innebär alltså att det inte ingår vid bokning av Bollhallen utan det är endast omklädningsrum och bollplan som man har tillgång till. Teorisalen i Bollhallen är inte längre bokningsbar, eftersom den används för andra ändamål.

Även Ishallen och Storhälla bokas i de nya e-tjänsterna (termins- eller enstaka bokning).

I höst kommer låssystemet i Bollhallen att bytas ut. Det innebär att nycklarna/koderna blir tidsstyrda utifrån bokad tid (samma system som det är i dagsläget i Röbrohallen). 

Alla som bokar tider i kommunens anläggningar ska ta del av kommunens ordningsregler för idrottshallar och övriga anläggningar.

Boka halltid (länk öppnas i nytt fönster)

Skribent: Anna Ludvigsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

Postadress:
Storumans IK
Kansliet, Vildmannahallen, Lokgränd
92331 Storuman

Kontakt:
Tel: +4695177888
Fax: +4695177838
E-post: kansli@storumansik.n...

Se all info