Medlemsavgift i SIK

14 OKT 2014 15:44
Medlemsavgift och deltagaravgift i SIK!
  • Skapad: 14 OKT 2014 15:44

Vad är medlemsavgift?

Man måste vara medlem i en idrottsförening för att kunna delta i en idrott.

SIK är en flersektionsförening så hos oss betalar man bara en medlemsavgift och sedan tillkommer en deltagaravgift som betalas till respektive sektion för den idrott man deltar i.

Deltagaravgiften i sin tur täcker bl. a avgiften som betalas till de olika idrottsförbunden t.ex. fotbollsförbundet, ishockeyförbundet o.s.v. och kan innefatta t ex. licens och försäkring

Deltar man i flera olika idrotter inom SIK så betalar du bara en medlemsavgift medan du kan få betala flera deltagaravgifter beroende på hur många olika idrotter du deltar i.

Har man flera barn som deltar i olika idrotter kan man betala in medlemskap som familj till SIK.

Kom ihåg  att meddela personuppgifter på alla som då är skrivna på samma adress då dom ingår i det familjemedlemskapet.

Det vi behöver som underlag är:

• Förnamn
  • Efternamn
  • Postadress
  • Postnummer/Ort
  • Hemtelefon
  • Mobilnummer
  • Personnummer (12 siffror)

Medlemsavgiften är:

Junior 60 kronor

Senior 100 kronor

Familj 125 kronor